60mm Tree of Life Orgone pyramideenergi Reiki Chakra Meditaiton Af Hvid Kvarts Med Turkis PTSD Orgone 60mm Tree of Life Orgone pyramideenergi Reiki Chakra Meditaiton Af Hvid Kvarts Med Turkis PTSD Orgone 60mm Tree of Life Orgone pyramideenergi Reiki Chakra Meditaiton Af Hvid Kvarts Med Turkis PTSD Orgone 60mm Tree of Life Orgone pyramideenergi Reiki Chakra Meditaiton Af Hvid Kvarts Med Turkis PTSD Orgone 60mm Tree of Life Orgone pyramideenergi Reiki Chakra Meditaiton Af Hvid Kvarts Med Turkis PTSD Orgone 60mm Tree of Life Orgone pyramideenergi Reiki Chakra Meditaiton Af Hvid Kvarts Med Turkis PTSD Orgone

60mm Tree of Life Orgone pyramideenergi Reiki Chakra Meditaiton Af Hvid Kvarts Med Turkis PTSD Orgone

kr173.70 kr156.33
På lager
w297

Tags: 60mm cap hjul, chakra sten, feng shui pyramide, orgonit, pyramide, 7 chakra, donald trump, 7 chakra pyramide, pyramide orgonite, krystal pyramide.

 • Element Type: Smykker Resultater
  Materiale: Natursten
  Item Længde: 6cm
  Item Højde: 6cm
  Element Vægt: 200g
  Produkt Features: håndlavet
  Model-Nummer: 047
  Item Bredde: 6cm

  60mm Tree of Life Orgone pyramideenergi Reiki Chakra Meditaiton Af Hvid Kvarts Med Turkis PTSD Orgone

  Materialer Hvid Kvarts,Turkis,Kobber,Guld folie,harpiks,kærlighed Perfekt til Chakra arbejde, Reiki healing, krystal net, hjem, kontor indretning, gaver og meget mere!Størrelse: Om 60mmx60mmx65mm Pakken Indeholder: 1 stk orgone pyramide med gave kassen. >> Hvid kvarts har altid været anerkendt som en "terapeutiske apparater", der hjælper folk med at stabilisere deres sunde magnetiske felter og balance i deres indre magnetiske felter og følelser.Derfor, hvid kvarts er mere egnet for mennesker, der er svage eller følelsesmæssigt svingende.Det har den virkning, at tilskynde til lykke.Du vil føle koncentration af sindet og forbedring af hukommelse, og effekten vil være bedre end normalt.Når du bærer hvid kvarts med dig, det magnetiske felt vil hjælpe dig til at afspærre nogle dårlige magnetiske felter.Det vil give et magnetisk felt, der vil berolige dit sind og stimulere dit potentiale, så du kan altid være i top form til at klare alle de ting omkring dig.Fra et videnskabeligt perspektiv, turkis er rig på forskellige sporstoffer, som kræves af det menneskelige legeme, som har en stor fremme virkning på menneskers sundhed, og er virkningerne af at fjerne varme og afgiftende, anti-inflammatoriske og sterilisering, beroligende og sænke blodtrykket.Det kan medvirke til at styrke kroppen, styrke kroppens immunforsvar, fjerne sygdom, stabilisere humør, og styrke hjernens evne til at reagere.Turkis også fremmer celle regenerering.Turkis er de 12 stjernetegn sten.Turkis sten har spiritualitet, og det siges, at stenen kan mærke hjertet af ejeren og fjerne den sygdom, de måtte have.Fordi det er Håndlavet produkt,og krystaller og sten er forskellige fra hinanden,så det er normalt, at de ser forskellige ud.Men den forskel, der gør hver Orgone pyramide Unikke.Orgonite Krystaller Pyramide Lavet af Orgonite Metaller og Forskellige Naturlige Krystaller kilde fra forskellige dele af verden.Kraftfuld Vibrerende Energi, der genereres, når Naturlige Chakra krystaller reagere med Orgone Energi, som bringe positivitet hele vejen rundt.

  BEMÆRK:

  1. Lad en lille fejl på grund af manuel måling. 2. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Sørg for, at du ikke har noget imod det, før du betaler. 3. Fordi dette er en håndlavet harpiks produkt,så det er normalt, at det har nogle visiable boble.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer