1000PCS 12MM Mellemstore plast tatovering Blæk Kopper tatoveringer Cap forsyninger tatovering pistol nåle tatovering tilbehør Gratis Fragt 1000PCS 12MM Mellemstore plast tatovering Blæk Kopper tatoveringer Cap forsyninger tatovering pistol nåle tatovering tilbehør Gratis Fragt

1000PCS 12MM Mellemstore plast tatovering Blæk Kopper tatoveringer Cap forsyninger tatovering pistol nåle tatovering tilbehør Gratis Fragt

kr83.75 kr79.59
På lager
w281

Tags: max flip top, 50 plast tatovering blæk kopper, aiguille tatoveringer, flaske flip top, hane fjer, 200 plast medium tatovering blæk kopper, 1000pcs tatovering blæk kopper, needl, 100pcs plast tatovering blæk kopper permanent, ez cap-flip top prop.

 • farve: Hvid
  Type: Tatovering tilbehør
  Model-Nummer: Tatovering Blæk Cup
  Mærke: EZ
  Mængde: 1000pcs
  Materiale: Plast
  Oprindelse: KN(Oprindelse)
  Størrelse: 12MM
  Nyttigt: For Tatovering Pistol Nål Blæk Tips
  Vare Kode: Ny
  Navn: Tatovering Blæk Cup

  Tak for en styrkelse af EZ Tatoveringer Butik !

  1000PCS 12MM Mellemstore plast tatovering Blæk Kopper tatoveringer Cap forsyninger tatovering pistol nåle tatovering tilbehør Gratis Fragt

  Produkt Beskrivelse:

  100% Helt nye og høj kvalitet

  Høj kvalitet, god holdbarhed.

  1. Det er lavet af høj kvalitet materiale, holdbart og fremragende til at bruge 2. Perfekt til at bruges til at holde pigment eller blæk til tatoveringer 3. Nem at rengøre og opbevare 4. Disse cup er et must for en nuværende eller fremtidige 5. Perfekt til tattoo studio 6. Farve: Hvid 7.Dimension: 12mm i diameter, 12mm i højden Vis Billede

  Der er nogle produkter, du kan også gerne

  Hensyn til Salg !!!

  Vi sælger produkter til hele verden, og markere dem som Gaver eller Prøver med en fast værdi, og kan der være en Told Gebyr opstod, når de går gennem det toldsted, der er, er vi ikke berettiget til at give dig besked på forhånd, bemærk venligst, at den nuværende Politik med Toldbehandling i dit land.

  At elementerne selv, du er også ansvarlig for at konstatere, om de er importerbare elementer til lande, hvis IKKE, er du IKKE i stedet for på dem, kan vi hermed meddele, at du noterer det på forhånd, før shopping!

  Betalingsbetingelser

  Vi accepterer betaling metoder, der er til rådighed på DHgate.com, såsom kreditkort

  (VISA,MASTERCARD), offline betaling (bankoverførsel og Western Union), kan du vælge, hvad du kunne lide at gøre.

  Vilkår, Betingelser(FAQ)

  7 dage Tilbage;og Udveksling Politik---dato når du underskriver i pakken.

  (1)Anmodning om returneres eller ombyttes elementer:

  For elementer, du ønsker at foretage omlevering, skal du betale for forsendelsesomkostninger dig selv inden for 7 dage efter, at du får de forskellige elementer.

  (2) Min hjemkomst blev behandlet, men jeg var ikke refunderet min leveringsgebyr?

  Shipping er ikke refunderes, undtagen når vi har lavet en fejl forsendelse

  (3) jeg ønsker at returnere eller bytte mit køb!Hvad gør jeg?

  Hvis du ikke er 100% tilfreds med vores varer.Du kan returnere eller bytte din vare(r) for en fuld refundering indenfor 7 dage fra den dag, du tilmelder pakken.Men du er nødt til at betale tilbage ' s shipping gebyr på egen hånd.

  Kontakt med mig, før du sender pakken.

  Porto og Forsendelse politik

  (4)Vi vil sende varer til dig 1-2 arbejdsdage efter modtagelsen af din betaling.

  med registreret luftpost, og vi vil sende dig et tracking nummer, vi skibet, skal du oplyse det.Normalt tager det 3-4 uger, til de fleste lande som inOceania, Mellemøsten, Eu-landene og Nordamerika(med undtagelse af USA via E-pakke 15-20 hverdage), Mens det tager så lang som 30-35 arbejdsdage til andre lande som inAfrica og Sydamerika, skal du oplyse det.

  (5)Hvis du kan lide en hurtigere forsendelse metode, har du lov til at betale ekstra shipping gebyr Express(som DHL,UPS, EMS og ups).

  Kære Købere:

  Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller problemer på noget tidspunkt.Vi er altid her og villige til at hjælpe dig.Mange tak for alle dine støtter!

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer