100pcs/masse SN74LS151N 74LS151 SN74LS151 HD74LS151P DIP-16 8-INPUT MULTIPLEXER IC 100pcs/masse SN74LS151N 74LS151 SN74LS151 HD74LS151P DIP-16 8-INPUT MULTIPLEXER IC

100pcs/masse SN74LS151N 74LS151 SN74LS151 HD74LS151P DIP-16 8-INPUT MULTIPLEXER IC

kr93.05
På lager
w25248

Tags: kt0803 sop16 kt0803l sop 16 fm stereo, fanuc touch skærm, 74ls151 datablad, 17 skærm, 74hc08 dip, ic 74ls151, 24 tommer farveskærm, sop16 dip pcb, samsung galaxy s7 edge usb charging port, laptop asus matrix 30pin.

 • Forsynings-Spænding: international standard
  tilstand: Ny
  Pakke: DIP
  Driftstemperatur: international standard
  Effekttab Magt: international standard
  Mærke: FSXSEMI
  Type: IC
  Anvendelse: international standard
  Model-Nummer: SN74LS151N

  Hvis har brug for flere dele Pls klik og sende ordren.Hvis du har brug for mere kvantitet,Pls kontakte os.Hvis du hensyntagen til den pris,Hvis der er nogle dele, der ikke kan finde ud af i min butik,Pls kontakte os,vi har stadig mange dele ikke offentliggjort.

  Vi vil sende den seneste version af produktet, u pgraded funktion.Det kan, har en anden form eller farve.Hvis du ikke kan blive enige, pls lad være med at købe.

  Du må ikke åben konflikt og efterlade nogen dårlig feedback, hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os,vi vil give dig tilfredsstillende svar.Håber du kan forstå os, på forhånd tak.

  Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

  Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

  Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

  Alle ordre vil blive sendt ud inden for 1-5 buiness efter betaling kontrollere .Pls vente i patienten.

  Kina Post mail er ikke hurtig , Usally har brug for 15-60days arriived.Hvis i presserende .Pls vælge DHL/ Fedex/EMS.Vi kan skrive en lav værdi for cutomer, hvis i har brug for!

  Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus kun kan spore til den indenlandske af vores land,men det ikke påvirke din modtager.

  Hvis du ønsker, at din produkter og ikke ønsker at spilde din tid, pls vælge Kina Post, der er Registreret luftpost.Hvis du vælger Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus, og pakken er gået tabt.Vi vil bevise, at du sender vi pakken, og vi kun kan genfundet 50%.Dette er dit vælger, er Vi alle nødt til at tage risici.Hvis du ikke kan blive enige, pls lad være med at købe.

  Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus og Kina Post, der er Registreret luftpost, kan alle spor i

  Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

  Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

  Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

  Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

 • Anmeldelser (1)

  • Petr Kramnikov

   packaged loose in a bag, this is not how you ship ICs :@

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer