Lav pris : 12v/24v DC , 20inch/500mm slagtilfælde lineær aktuator, 1000N/100kgs/225KGS belastning hvilestol elektrisk lineær aktuator Lav pris : 12v/24v DC , 20inch/500mm slagtilfælde lineær aktuator, 1000N/100kgs/225KGS belastning hvilestol elektrisk lineær aktuator

Lav pris : 12v/24v DC , 20inch/500mm slagtilfælde lineær aktuator, 1000N/100kgs/225KGS belastning hvilestol elektrisk lineær aktuator

kr179.90
På lager
w24678

Tags: børsteløs motor, 12 volt motor, elektrisk lineær motor, børsteløs dc-motor, drive electric, 9v dc motor, dc-motor, 24v dc motor, bor, 12v dc-motor.

 • Byggeri: Permanent Magnet
  Slagtilfælde: 20inch/500mm
  Model-Nummer: SL14
  Effektivitet: IE 4
  Drejningsmoment: 1000N/225LBS/100KGS
  Type: Rørformede Motor
  Mærke: Suprlus Auto
  Beskytte Funktion: Vandtæt
  Brug: Hospital Bed
  Hastighed(RPM): 4600rpm
  Kontinuerlig Strøm(A): 2.3 En
  Forvandling: Børste
  Udgangseffekt: 20W
  Spænding(V): DC 12V/24V
  Certificering: ce

  Vi accepterer betaling med Escrow,Mastercard/Visa/Western Union/Kreditkort eller anden betalingsmetode accepteret af www.mythos-graesktaverna.dk, Spærrede er altid på vagt dine penge.Det er Nemt, hurtigt og sikkert.

  Internationale købere læs omhyggeligt:

  1) Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger, disse afgifter er købers ansvar .

  2) skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

  Vi arbejder hårdt på at tilfredsstille alle vores kunders behov, og vi er forpligtet til at yde den bedste service og shopping oplevelse med os.Vi sætter en stor ære i de produkter, vi sælger, er kundetilfredshed vores første prioritet.Vi er dedikeret til at engagere sig i at gøre en pålidelig, sikker og positiv online shopping oplevelse.Vores mål er at give vores kunder en givende oplevelse, og sikre, at de er helt tilfredse med produktet og den service, de modtager.

  1.Sørg for din leveringsadresse er korrekt,at Vi støtter overførsel af Kina Post, Hongkong Indlæg, Fedex, EMS, DHL, UPS, TNT.

  2.Et telefonnummer er nødvendigt med din ordre.

  3. Leveringstiden varierer afhængigt af din placering og shipping agent du vælger, tracking nummer er til rådighed.

  4. Vi tilbyder drop shipping, bare forlade adressen på dine kunder med henblik eller Trade Manager.

  vi stræber efter 100% kundetilfredshed!

  Hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade en fem stjerner positiv feedback, og efterlade os en positiv evaluering feedbacks.Vores system vil automatisk gøre det samme for dig.

  Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback, vi vil give dig et tilfredsstillende svar, mange Tak!

  Vi gør vores bedste for at sikre din tilfredshed med hver ordre, hvis du ikke er tilfreds med de varer, vi kan tilbyde refundering indenfor 7 dage efter du har modtaget pakken i original stand, ikke inklusive forsendelse & håndtering gebyr.

  Adressen på pakken er ikke vores, det er postmand adresse.Så, skal du ikke sende til denne adresse.Kontakt os for retur adresse, før du returnerer det, vi ellers ikke kan få den pakke, du vendte tilbage, og vi vil ikke acceptere din tilbagebetalt.

  fortæl os, hvad der er den bedste pris for dig for en deklareret værdi på pakken, så du kan røst til at betale en høj skat.

  så vidt vi ved , FRANKRIG og TYRKIET har strenge import politik.så hvis din pakke går til de lande, du skal helt fortrolig med den politik og fortælle os, hvad der er den bedste.

  hvis du er fra Brasilien, skal du angive din CPF-NUMMER(momsnummer) for os.

  hvis du ikke kan få pakke på grund af den politik, i dit land, vi vil ikke have tabt .håber du kan forstå, tak !

 • Anmeldelser (1)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer