Nye originale til LENOVO for at få IdeaPad Y520-15IK 520S-14IKB led lcd lvds kabel

Nye originale til LENOVO for at få IdeaPad Y520-15IK 520S-14IKB led lcd lvds kabel

kr206.26 kr144.42
På lager
w24418

Tags: 2013 macbook, v lvds, legion y540, lenovo y480, lenova ideapad 330, lenovo y700 15isk, tastatur lenovo y530, 20 lvds kabel, lenovo y720, y720.

 • Type: Flexible Flat Cable
  Pakke: Ja
  Produkter Status: Lager
  Mærke: ZYDNLP

  Kontroller billedet af det produkt, der klart af sammenhængen ,sørg for, at elementet er den samme som den oprindelige .

  Om os :

  Vi er en af de førende laptop komponent leverandører i kina,som har specialiseret sig i eksport af laptop bundkort,især være god til at mærke laptop bundkort ,og i stand til at levere laptop lcd ,værdiboks til bærbar tastatur ,batteri og adapter,vi har vores egen professionelle ingeniør team og reparation service for dig .med den høje kvalitet ,godt udseende og rimelig pris, vores kunder er fra hele verden , Nordamerika ,Sydamerika ,Europa,Australien,Afrika, russisk og så videre .

  Package :

  Vi vil pakke varen godt .

  Betaling :

  Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på www.mythos-graesktaverna.dk behandles af Alipay.

  Forsendelse :

  Vi vil afsende ordren i 2-5 dage efter fik betaling .

  Vi kan normalt skibet ved www.mythos-graesktaverna.dk standard shipping , DHL , EMS ,TNT ,UPS og så videre , hvis du foretrækker en anden forsendelsesmetode , bedes du kontakte os ,tak

  Feedback :

  1.Hvis du er tilfreds med vores varer, Bedes du forlade positiv feedback og 5 stjerner for os .Din positive feedback er meget værdsat.

  2.Hvis du ikke opfylder de dele, du har modtaget,bedes du Kontakte os først til at løse ethvert problem.Vi vil gøre vores bedste for at levere de bedste produkter og tjenester.Send os en mail og vi vil svare inden for en rimelig tidsramme

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer