6.0 6.0 6.0 6.0 6.0

6.0" For BQ Mobile BQ-6015L BQ 6015 Univers BQ6015L LCD-Skærm+Touch Screen Digitizer Assembly Reservedele+Værktøj

kr217.12 kr195.41
På lager
w24065

Tags: bq 6022g touch skærm, hp ipaq, display wiko, bq 5512l tape, 31 lcd-pin, bq practic, bq 5007 skærm, dække bq 6015l, bq blade 4800, lim screen protector.

 • Gratis Gaver: Værktøjer
  LCD-Kit: Ja
  Materiale: IPS
  farve: black
  Model-Nummer: For BQ Mobile BQ-6015L BQ 6015 Univers
  Skærm: > 3"
  Touch-Skærm Type: Kapacitiv Skærm
  Garanti: 12 måneders
  Pakning: Antistatiske poser+Boble poser+Skum Boks
  Leveringstid: 2-3 Hverdage
  Compoment: LCD+Touch Screen Digitizer
  Kvalitet: 100% Testet arbejde
  Mærke: FSTGWAY
  Pris: Engros konkurrencedygtig pris
  Størrelse: 6.0 inch
  Punkt Betingelse: Ny
  Kompatible Mærker: WIKO
  Opløsning: 720*1528
  Type: LCD - & Touch Screen Digitizer

  Bemærk: Vi vil kraftigt anbefale dig at spørge værksted, før de køber varer,som det er skrøbeligt og svært at erstatte.Vi er ikke ansvarlige for nogen skader, der skyldes forkert installation.Vær klar over, at det ikke er nogen garanti efter installation. 1.Når forsendelsen er ankommet,skal du kontrollere, om pakken er i god stand,og derefter åbne det.Hvis en pakke i standard,skal du ikke underskrive den,tage video til os.så laver vi den bedste løsning for dig 2.Alle lcd-skærme er testet fungerer godt, før du sender,skal du prøve det igen, før installationen. 3.Hvis du har nogen spørgsmål eller ikke er tilfreds med de produkter,bedes du kontakte os inden for 3 dage efter du har modtaget det, eller vi vil behandle at varerne er modtaget i god stand og fungerer godt som det er beskrevet. 4.Hvis finde nogle spørgsmål under testen,kan du returnere det tilbage til os inden for 3 dage om tilbagebetaling eller sende en ny efter modtagelsen af en pakke og ind .Vi har forsøgt bedste for at sikre, at hver kunde nyde den perfekte shop erfaring,men nogle uheld er svært at undgå.Hvis der opstår problemer ved et uheld,bedes du kontakte os på én gang, inden de forlader en dårlig feedback, fordi det er virkelig vigtigt for os,mange tak for dit samarbejde.

 • Anmeldelser (3)

  • Ivanadebby

   Arrived in 19 days everything works

  • Ho Weihl

   Sensor not working

  • Zharavindoxofyc

   Экран получен, исправен. Первый экран пришёл не тот, но после того как я написал продавцу, он тут же выслал другой! За что продавцу огромное спасибо!!! В основном надо всё решать через спор. По-больше бы таких продавцов!!! Очень советую! Продавец молодец!!!

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer