7/8 7/8 7/8 7/8 7/8 7/8

7/8" 22mm Sølv CNC Motorcykel Aluminium Håndtag Bar Mount Adapter Morgenfriske Klemme Til ATV

kr99.19 kr89.27
På lager
w1255

Tags: baggrund stå 2x2, bluetooth 42 lyd, aomei efteråret jakke, alicia kanin ring, asus 100hz skærm, bibi dukker silicium, avril kvinder ærme, asus oplader r515m, aspiration suge.

 • Element Vægt: 0.3kg
  Materiale Type: aluminium legering
  Element Type: Greb
  Item Bredde: 0inch
  Item Højde: 0inch
  Model Navn: C&L1094
  Mærke: ZORBYZ
  Item Længde: 0inch
  Emne Diameter: 0inch

  7/8" 22mm Sølv CNC Motorcykel Aluminium Håndtag Bar Mount Adapter Morgenfriske Klemme Til ATV

  Funktioner:

  Materiale:Aluminium Legering

  Farve: Sølv, som billedet viser

  Styret hul diameter: 22mm/ 7/8"

  Monteringsbolt: 10mm

  Fra base til styret hul centrum længde: 33mm

  Samlede dimension: som billedet viser

  Montering: Universal pasform til de fleste med 22mm Styret Klemme

  BEMÆRK: cheak billedet og dimension omhyggeligt, før du køber!

  Pakke Inkluderet:

  2 x Motorcykel Styret Morgenfriske Klemme

  2 x fikseringsbolt

  1.hvis din shipping adresse hører til fjerntliggende områder,købere er nødt til at betale ekstra shipping gebyr,håber på din forståelse,hvis du ikke kan acceptere vores politik,skal du ikke bud,tak. 2.hvis du ikke får dine varer inden forventet,bedes du e-mail til os først,vi vil gøre vores bedste, og imødekomme dit behov,har brug for din samarbejder,tak. 3.Normalt er der ikke producere skat,men vi kan ikke 100% garantere,at hvis der er eventuelle pligt produceret af stive toldreglerne,jeg er bange for, at køber ville være helt ansvarlig for det 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering

  Vi vil sætte pris på, hvis du efterlade os en positiv feedback.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, venligst forlade os fem stjerner,fordi den positive feedback og fem stjerner er, hvad vi stræber efter.Hvis du ikke er tilfreds med din shopping oplevelse,bedes du kontakte os, før du beslutter dig for at forlade en neutral eller negativ feedback , vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig så hurtigt som muligt.Hvis det element, du har bestilt, er defekt, skal du kontakte os inden for garantiperioden,vil vi erstatte den defekte vare til dig, med et element af samme funktionalitet på først.Hvis en passende erstatning ikke er tilgængelig, en delvis tilbagebetaling vil blive udstedt via Paypal.Hvis køber ikke ønsker hverken erstatning eller delvis tilbagebetaling, men ønsker at vende tilbage, køber, bør være ansvarlig for alle de hjemvendte skib afgifter.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer