USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter til Computer Stereo HiFi-Mega Bass Lyd musikafspiller med Hovedtelefon USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter til Computer Stereo HiFi-Mega Bass Lyd musikafspiller med Hovedtelefon USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter til Computer Stereo HiFi-Mega Bass Lyd musikafspiller med Hovedtelefon USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter til Computer Stereo HiFi-Mega Bass Lyd musikafspiller med Hovedtelefon USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter til Computer Stereo HiFi-Mega Bass Lyd musikafspiller med Hovedtelefon USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter til Computer Stereo HiFi-Mega Bass Lyd musikafspiller med Hovedtelefon

USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter til Computer Stereo HiFi-Mega Bass Lyd musikafspiller med Hovedtelefon

kr151.74 kr106.20
På lager
w1059

Tags: cassett afspiller, walman kassette afspiller, mp3-afspiller, party reproductor, mp3-tape, 18659 indehaver, lyd cassett, mp3 oprindelse, musik afspiller, mp3-modeller.

 • Dimensioner (B X H X D): -
  Mærke: Ezcap
  Skærm: No
  Understøtter E-Bogs Læser: No
  Trådløst internet: No
  Stil: USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter
  Lydformat Støtte: mp3
  Ekstern Hukommelse: Ja
  Batteriets Levetid: 10 timer
  Bluetooth: Ja
  dac: -
  DSP: -
  Understøtter Optagelse Funktion: No
  Model-Nummer: USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter
  Operation Mode: Touch-Tone
  Skærm Størrelse: INGEN
  Batteri Specifikationer: AA-Batteri
  Pakke: Ja
  Balanceret Ud: No
  Opbevaring Type: Harddisk

  USB-Kassette Fange Kassettebånd til MP3 Converter til Computer Stereo HiFi-Mega Bass Lyd musikafspiller med Hovedtelefon

  USB-Kassette Afspiller er en bærbar, håndholdt USB-tape, der arbejder med alle typer af bånd.Det er en nem-at-bruge USB-forbindelsen til at konvertere musik på dine bånd til MP3-filer.Du kan lytte til MP3 ' er på din computer, indlæse dem på din bærbare musikafspiller, eller optage dem på en CD og lytte i din bil.Sin bærbare størrelse gør det muligt at passe ind i næsten enhver taske og gør det muligt for dig at afspille og overføre musik hvor som helst.

  Funktioner:

  Konvertere dine gamle mix bånd og kassettebånd til MP3 ' er til afspilning på iPod/MP3 eller brænde på en CD.

  Bærbare format gør det muligt at passe i næsten enhver taske og gør det muligt for dig at afspille og overføre musik hvor som helst.

  Plug-and-play USB-enhed, ingen drivere, der kræves.

  2 * AA-batteri (medfølger ikke)eller USB-drevet drift.

  Leveres med Tape Converter software til at guide dig gennem overførsel.

  Audio output giver dig mulighed for at lytte på din stereo, hovedtelefoner eller anden højttaler system.

  Specifikation

  Varenavn: USB-Kassette Fange

  Interface: USB-Standard

  Optager Format: Wave, MP3

  Input: Tape

  Strømforsyning: 2 * AA-Batteri (medfølger ikke) eller USB-drevet drift

  Der Forbruges Strøm: Pakke Liste:

  1 * USB-Kassette Afspiller

  1 * USB-Kabel

  1 * Software CD

  1 * Bruger-Kabel

  1 * Øretelefon

  1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

  2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

  3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

  1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

  2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

  3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

  4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

  5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

  6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

  7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

  8. Leveringstid:

  1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

  2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

  3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.mythos-graesktaverna.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

  4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

  1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

  2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.mythos-graesktaverna.dk!

  Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

  Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer