MENUER
1. PIATO KORINTHOS

Forret: Tzatziki, salat, spanakopita (spinatærte), stegte auberginer, feta saganaki (stegt fetaost) og hvidløgsbrød.

 

Hovedret: Kalvefilet serveret med dagens sovs, græske stegte kartofler og grønttsager.

Mindst 2 personer!

209,- pr. pers.
2. PIATO ELLADA

Forret: Salat, garides (kæmperejer), kalamaria (blæksprutteringe), tzatziki og hvidløgsbrød.

 

Hovedret: Oksefilet serveret med stærrk sovs, græske stegte kartofler og grøntsager.

Mindst 2 personer!

219,- pr. pers.
3. PIATO ATHINA

Forret: Salat, tzatziki, kalamaria  (blæksprutteringe),stegt feta ost ,og hvidløgsbrød.

 

Hovedret: Mousaka, serveret med dagens garniture.

Mindst 2 personer!

189,- pr. pers.