Forretter
1. TZATZIKI
(Yoghurt, hvidløg og agurk)
52,-
2. GRÆSK BONDESALAT
(Blandet salat med feta ost)
69,-
3. DOMATA SALATA
(Tomatsalat med oliven, løg og peberfrugt)
59,-
4. FETA SAGANAKI
(Stegt fetaost)
52,-
5. KATSIKI FETA
(Indbagt gedeost)
56,-
6. SALINGARIA
(Snegle med hvidøgssmør)
54,-
7. KALAMARIA
(Friturestegte blæksprutteringe)
52,-
8. GARIDES SAGANAKI
(Store rejer i tomat, hvidløg og fetaost)
79,-
9. SPANAKOPITA
(Græsk spinattærte i filodej)
62-
10. MANITARIA TIGANITA
(Champignon med hvidløg, dild og tomat)
52,-
11. PIKILIA
(Tzatziki, salat, blæksprutteringe, stegt feta)
78,-
Hvidløgsbrød
12,-
Hovedretter
12. PAIDAKIA
(Grillet lammekrone 5 stk.i let citron sovs)
189,-
13. FILETO A `LA NIKOS
(Grillet oksemørbrad i stærk sovs)
179,-
14. ARNI MYTHOS
(Indbagt lam i filodej)
136,-
15. KOKORAS SOUVLAKI
(Hanekylling på grillspyd)
119,-
16. MOUSAKA
(Auberginer, kartofler, oksekødsovs og bechamelsovs)
122,-
17. MIXED GRILL LEFKAS
(Oksefilet, svinemørbrad på spyd, og 1 stk. lammekrone)
146,-
18. SOLOMOS ALFEIOS
(Grillet laks)
129,-
19. psari imeras(DAGENS FISK)
(Spørg venligst tjeneren)
Dagens pris
20. ARNI FOURNOU
(Ovnstegt lam i hvidløgssovs)
129,-
21. SOUVLAKI
(Svinemørbrad på spyd)
139,-
22. BRIZOLA OLYMPOS
(Grillet kalvefilet serveret med dagens sovs)
159,-
23. VODINO FILETO SOUVLAKI
(oksefilet på grillspyd serveret med dagens sovs)
169,-
24. VEGETARRET
119,-
25. TIGANITO KOTOPOULO
(Kyllingefilet sauteret i cognac og fløde)
129,-
Børnemenu
26. SOUVLAKI CHIRINO
(Lille spyd af svinemørbrad og pommes frites)
56,-
27. SOUVLAKI KOTOPOULO
(Lille spyd af hanekylling og pommes frites)
49,-
Dessert
MILOPITA
(Hjemmelavet æbletærte)
46,-
SOKOLATINA
(Hjemmelavet chokoladekage)
49,-
BØRNE IS
(2 kugler, en med vanille og en med chokolade)
36,-
PINDOS IS
(3 kugler , 2 med vanille og 1 med chokolade, flødeskum og chokoladesovs)
46,-
MYTHOS IS
(4 kugler, forskellige varianter, chokoladesovs, flødeskum og jordbærsovs)
54,-