Forretter
1. TZATZIKI

(Yoghurt, hvidløg og agurk)

52,-
2. GRÆSK BONDESALAT (Blandet salat med feta ost)
69,-
3. DOMATA SALATA (Tomatsalat med oliven, løg og peberfrugt)
59,-
4. FETA SAGANAKI (Stegt fetaost)
52,-
5. KATSIKI FETA (Indbagt gedeost)
56,-
6. SALINGARIA (Snegle med hvidøgssmør)
54,-
7. KALAMARIA (Friturestegte blæksprutteringe)
52,-
8. GARIDES SAGANAKI (Store rejer i tomat, hvidløg og fetaost)
79,-
9. SPANAKOPITA (Græsk spinattærte i filodej)
62-
10. MANITARIA TIGANITA (Champignon med hvidløg, dild og tomat)
52,-
11. PIKILIA (Tzatziki, salat, blæksprutteringe, stegt feta)
78,-
Hvidløgsbrød
12,-
Hovedretter
12. PAIDAKIA (Grillet lammekrone 5 stk.i let citron sovs)
189,-
13. FILETO A `LA NIKOS (Grillet oksemørbrad i stærk sovs)
179,-
14. ARNI MYTHOS (Indbagt lam i filodej)
136,-
15. KOKORAS SOUVLAKI (Hanekylling på grillspyd)
119,-
16. MOUSAKA (Auberginer, kartofler, oksekødsovs og bechamelsovs)
122,-
17. MIXED GRILL LEFKAS (Oksefilet, svinemørbrad på spyd, og 1 stk. lammekrone)
146,-
18. SOLOMOS ALFEIOS (Grillet laks)
129,-
19. psari imeras(DAGENS FISK) (Spørg venligst tjeneren)
Dagens pris
20. ARNI FOURNOU (Ovnstegt lam i hvidløgssovs)
129,-
21. SOUVLAKI (Svinemørbrad på spyd)
139,-
22. BRIZOLA OLYMPOS (Grillet kalvefilet serveret med dagens sovs)
159,-
23. VODINO FILETO SOUVLAKI (oksefilet på grillspyd serveret med dagens sovs)
169,-
24. VEGETARRET
119,-
25. TIGANITO KOTOPOULO (Kyllingefilet sauteret i cognac og fløde)
129,-
Børnemenu
26. SOUVLAKI CHIRINO

(Lille spyd af svinemørbrad og pommes frites)

56,-
27. SOUVLAKI KOTOPOULO

(Lille spyd af hanekylling og pommes frites)

49,-
Dessert
MILOPITA

(Hjemmelavet æbletærte)

46,-
SOKOLATINA

(Hjemmelavet chokoladekage)

49,-
BØRNE IS

(2 kugler, en med vanille og en med chokolade)

36,-
PINDOS IS

(3 kugler , 2 med vanille og 1 med chokolade, flødeskum og chokoladesovs)

46,-
MYTHOS IS

(4 kugler, forskellige varianter, chokoladesovs, flødeskum og jordbærsovs)

54,-